Bardzo starannie wybraliśmy wiarygodnych i kompetentnych dostawców.
Szukaliśmy takich właścicieli winnic, którzy dbając o tradycyjną uprawę winorośli, jednocześnie potrafią korzystać z nowych technologii. Którzy na każdym etapie produkcji starają się utrzymać jak najlepszą jakość. Którzy nie tylko robią doskonałe wino, ale też chętnie ugoszczą Cię w swoich progach, dumnie wystawią na stoły trunki przygotowywane z najprawdziwszą pasją. Którzy, tak jak my, wkładają w tę robotę serce.
Duma i chwała silnej kobiety.
Rai mieści się na zielonym i żyznym obszarze wiejskim. Ziemie w przeszłości należały tu do starych rodów arysto- kratycznych i są płodne dzięki pracy wielu pokoleń rolników. Winnica znajduje się po lewej stronie rzeki Piave w prowincji Treviso, w samym sercu regionu Veneto, między Wenecją a Dolomitami. The Rai Estates jest dziś rządzona przez Sandrę De Giusti, która pasjonuje się uprawą winorośli i produkcją doskonałych win.
TERRE BIANCHE 3L
Wytrawne białe wino stołowe, delikatne i doskonale zrównoważone, o przejrzystym słomkowym kolorze.
Jego smak i zapach przypomina Chardonnay. Jest to idealny wybór na letni wieczór.
TERRE DORATE AMABILE 3L
Doskonale zrównoważone słodkie białe wino, które smakuje jak Pinot Grigio, ale jest trochę słodsze.
Zaskakujące połączenie owoców tropikalnych, cytrusów, moreli i brzoskwiń.
ROSATO 3L
Doskonale zrównoważone różowe wino stołowe, charakteryzujące się intensywnością
i eleganckim kolorem. Zachowując równowagę między kwasowością a słodyczą,
urzeka smakiem truskawek z dodatkiem zielonych jabłek i czerwonej porzeczki i malin.
TERRE ROSSE 5L
Delikatne czerwone wino stołowe, które uwodzi zarówno owocowością, jak i mineralnością.
Jego smak charakteryzuje się subtelnymi nutami jeżyn, truskawek i malin wzbogaconych wiśniami.
TERRE SCURE AMABILE 5L
Słodkie czerwone wino stołowe, które smakuje jak Merlot, ale jest wyraźnie słodsze.
Intensywny bukiet łączy smaki wiśni, jagód, truskawek, śliwek i cynamonu.