Bardzo starannie wybraliśmy wiarygodnych i kompetentnych dostawców.

Szukaliśmy takich właścicieli winnic, którzy dbając o tradycyjną uprawę winorośli, jednocześnie potrafią korzystać z nowych technologii. Którzy na każdym etapie produkcji starają się utrzymać jak najlepszą jakość. Którzy nie tylko robią doskonałe wino, ale też chętnie ugoszczą Cię w swoich progach, dumnie wystawią na stoły trunki przygotowywane z najprawdziwszą pasją. Którzy, tak jak my, wkładają w tę robotę serce.

Mas Juliette

Mas Juliette

Tradycja ponad podziałami

Historia winnicy Mas Juliette sięga XVII wieku, czyli czasów, gdy Katalonia była jeszcze zjednoczona. Dziś ta znajdująca się na południu Francji, w Roussillon, w pobliżu Rivesaltes i Perpignan posiadłość liczy zaledwie 15 ha. Jednak dzięki mistrzostwu swoich właścicieli, z rosnących tu winogron produkuje się świeże, harmonijne w smaku, pyszne wina. Bruno Cazes, enolog i specjalista od win organicznych, dokłada wszelkich starań, by były one produkowane zgodnie ze starą katalońską tradycją.