pasty do chleba, ryb, mięs...
Słońce i ciepło południowej Francji w słoiczkach <3
Pyszne pasty do smarowania grzanek lub chleba z grilla.
4 smaki: czarne oliwki - czosnek - suszone pomidory - zielone oliwki.
Bez konserwantów. Bez sztucznych barwników i jakichkolwiek ulepszaczy.
Świetna przekąska na wieczór z rodziną lub przyjaciółmi. Fajny prezent.
Smakują oczywiście najlepiej z butelką wina :-)
magiczny krem balsamiczny
ACETIS jest efektem kilkutygodniowej maceracji pąków i gałęzi jodły
w occie z Modeny z dodatkiem cukru. To produkt zupełnie unikalny!
W smaku delikatny, słodko-kwaskowy. Świetny jako dodatek do sałatek
(zamiast sosu vinegrette), do dań z wątróbką, do pieczonej kaczki,
do sushi (!), do sosów mięsnych, ale też do koziego sera czy owoców.
Można nawet polać nim lody! Zachęcamy do eksperymentów :-)
dwa wyjątkowe octy - delikatny i wytrawny
ALTIAM to w zasadzie syrop sosnowy powoli przekształcony w ocet,
w wyniku fermentacji alkoholowej i kilkumiesięcznego dojrzewania w dębinie.
EXTRA SEC pachnie jak jodła a jego smak jest pełen owoców i żywicy.
Jest to wytrawny, ale delikatny ocet. Świetnie uszlachetnie Wasze sałatki.
Fajny do delikatnych sosów mięsnych. Wspaniały na patelni pełnej grzybów...
DOUX FRUITE ma intensywny zapach dojrzałych owoców i górskich sosen.
Ma przyjemny, okrągły, delikatny i trwały smak. Jest idealny do sałatek i mięs.